5 octombrie 2010


Universitatea „Petru Maior”
Facultatea de Ştiinţe Economice Juridice şi Administrative
Cercul Juridic „Ius Iuventutis”

Vă invită să participaţi la:

CONCURSUL DE PLEDOARII
FIAT JUSTITIA

pe tema DREPTURILOR OMULUI
Editia a VII-a
11-12 decembrie 2010


Înscrierile se fac atât la Comitetul de Organizare cât şi pe adresa de e-mail a cercului iusiuventutis2008@yahoo.com. Echipele vor fi formate din 2 sau 3 persoane, studenţi ai Universităţii “Petru Maior”, sau ai altor Universităţi din ţară sau din străinătate, din orice an de studiu indiferent de forma de învăţământ (zi/învăţământ deschis la distanţă). Dintre membrii echipei două persoane vor fi pledanţi, iar una consilier (opţional). Cazul care va fi dezbătut în cadrul concursului va fi publicat în data de 01.11.2010 pe blogul iusiuventutis.blogspot.com. Cu scopul de a-i ajuta pe participanţi la clarificarea cazului, aceştia vor avea posibilitatea de a adresa trei întrebări până în data de 07.11.2010 trimise pe adresa de e-mail mai sus menţionată, răspunsurile primindu-se în data de 09.11.2010. În perioada 01.11.2010 – 29.11.2010 participanţii vor elabora un memoriu sub îndrumarea unui coordonator având obligaţia de a-l trimite pe e-mail şi de a-l preda în patru exemplare Comitetului de Organizare până în data de 30.11.2010. Echipele adverse vor fi stabilite prin tragere la sorţi, totodată echipele primind memoriile adversarilor în data de 03.12.2010. În data de 11.12.2010, la sediul Facultăţii de Ştiinţe Economice, Juridice şi Administrative, va avea loc faza preliminară a pledoariilor, în care fiecare echipă va pleda împotrivă a două echipe, iar în urma punctajelor acordate de juriu se vor alege echipele care vor intra în finală. Marea finală va avea loc în data de 12.12.2010 în Aula Facultăţii de Ştiinţe Economice, Juridice şi Administrative.

Important : Comitetul de Organizarea a stabilit o taxa de înscriere în valoare de 60 RON pentru fiecare echipă, urmând ca organizatorii să asigure cazare pentru participanţii de la alte Universităţi şi masa pentru întreaga desfăşurare a concursului.

Regulamentul concursului:

https://sites.google.com/site/iusiuventutis/regulament2010.pdf?attredirects=0&d=1

3 comentarii:

  1. multa bafta organizatorilor si participantilor!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca va fi o experienta interesanta!

    RăspundețiȘtergere
  3. In Romania,a-ti apara drepturile a devenit o rusine!!Datorita coruptiei,chiar daca nu esti vinovat,doar pentru simpul fapt ca ai fost "tarat"prin instante,esti vazut ca un infractor.

    RăspundețiȘtergere