9 martie 2013


Dragi studenți și profesori,

Vă aduc la cunoștință că la cea de-a IX-a ediție a concursului de pledoarii ”Fiat Justitia” s-au înscris echipe din următoarele universități: Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia; Universitatea București; “Universitatea Creștina Dimitrie Cantemir București” din Cluj-Napoca; Universitatea “Ștefan cel Mare” din Suceava; Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu; Universitatea Liberă Internațională din Chișinău, Republica Moldova;  Universitatea de Vest din Timișoara; Universitatea de Stat din Pitești, Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași și Universitatea “Petru Maior” din Tîrgu-Mureș. Concurența este acerbă, deoarece în total participă 17 echipe din 10 centre universitare, prin urmare se va duce o luptă înverșunată pentru câștigarea marelui premiu.

Adresăm mulțumiri partenerilor noștri ARDAE și Editura Universitară, care oferă premiile, și totodată partenerilor media, juridice.ro și infolegal.ro, care ne-au ajutat la promovarea concursului. Vă punem la dispoziție link-urile la care pot fi accesate articolele publicate: http://www.juridice.ro/241725/concursul-national-de-pledoarii-de-drepturile-omului-fiat-justitia-targu-mures-21-aprilie-2013.html și http://www.infolegal.ro/concursul-de-pledoarii-fiat-justitia-28-februarie-21-aprilie/2013/01/30/.

Comitetul de Organizare vă mulțumește că ați răspuns invitației noastre de a participa la acest concurs de pledoarii și vă adresează succes în pregătirea dumnevoastră.

Cu respect, 
Luminița Gabura.

3 comentarii:

 1. frumos zis! S-au implinit si 12 ani de la infiintarea cercului!

  RăspundețiȘtergere
 2. Multa bafta si spor in organizarea concursului!!!

  Vio

  RăspundețiȘtergere
 3. ultima editie a fost foarte frumoasa, pentru ca au fost atatia studenti frumosi din toata tara incat oricine i-ar fi vAZUT ar fi ramas impresionat! De Raul ce parare aveti? Unii spun ca a ramas cu un cal magic....

  RăspundețiȘtergere