22 februarie 2010

Concursul Telders International Law Moot Court – faza naţională


Sâmbătă, 20 februarie 2010, s-a desfăşurat etapa naţională de pledoarii juridice în domeniul dreptului internaţional public, a concursului Telders International Law Moot Court.
Echipele care s-au confruntat au fost alcătuite din studenţi ai Universităţii Bucureşti şi studenţi ai Universităţii Petru Maior Targu Mureş. Ambele echipe au dat dovadă de o pregătire universitară foarte bună, iar în final s-a calificat pentru etapa internaţională care se va desfăşura la Haga, în luna aprilie, echipa Universităţii Petru Maior. Pe această cale ţin să felicit toţi studenţii implicaţi în concurs, atât pledanţii celor două universităţi dar şi pe aceia care au contribuit la organizarea şi desfăşurarea concursului, dând expresie la acel spirit care defineşte cercul Ius Iuventutis: dintr-o dată în contextul aceluiaşi eveniment universitar au fost prezente mai multe generaţii reunite pentru a se ajuta reciproc în propria desăvârşire intelectuală şi umană.
Un cuvânt de mulţumire se adresează membrilor juriului a căror prestaţie a fost de un nivel foarte înalt, conferind astfel constantul prestigiu care însoţeşte acest important concurs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu