Convenția de la Budapesta a fost negociată de statele membre ale Consiliului Europei, Canada, USA, Japonia, Africa de Sud, astfel încât are valențele unui tratat să-i spunem „transeuropean”. În momentul de față sunt 68 de state părți - https://www.coe.int/en/web/conventions/full-list?module=signatures-by-treaty&treatynum=224, care fie au ratificat fie au aderat la această convenție, impactul global fiind extrem de previzibil. La această Convenție, în 2003, în urma cu 20 de ani, s-a adoptat primul Protocol privind rasismul comis prin intermediul sistemelor electronice. În 2022, a fost adoptat și supus spre ratificare cel de-Al doilea Protocol adițional la Convenția privind criminalitatea informatică referitor la cooperarea consolidată și la divulgarea probelor electronice. Convenția de la Budapesta stipulează accesul și exprimarea liberă în mediul online, dar în același timp impune anumite reguli, aplicabile în cazu...
In favoarea sau in defavoarea lui?
RăspundețiȘtergeretermenul "pentru" este relevant in a gasi raspunsul corect!
RăspundețiȘtergereLa 90 de ani ce mai poate fi in favoarea unui Om? Poate una, doua sau zece boli
RăspundețiȘtergereLa 90 de ani cel putin experienta mai poate fi in favoarea unui om!
RăspundețiȘtergereSi ce folos ca doar experienta este in favoarea omului, cind totul in jur, si chiar el insusi sunt in defavoarea lui!!!
RăspundețiȘtergereMick Jagger o spunea mai bine...
RăspundețiȘtergeredesi tematic nu-i ce ne intereseaza :D
RăspundețiȘtergereAla micu', Mick Jagger, a avut mereu probleme cu mijloacele de exprimare. Improprii fiind. A nu se confunda, asadar, impotenta cu ansamblul trasaturilor specifice.
RăspundețiȘtergere