18 decembrie 2008

E VREMEA MULTUMIRILOR

Ecourile concursului Fiat Justitia sunt prezente in aceste zile motiv pentru care in calitate de observator direct (dupa cum se poate observa e vremea OBSERVATORILOR) doresc sa-mi exprim opinii, pareri cu privire la aceasta editie. Asa, la gura sobei pot sa constat ca o idee mareata se poate realiza si poate genera de-a lungul timpului modificari esentiale (cercul stie). M-am gindit sa ma opresc astazi la a adresa MULTE multumiri Cercului Juridic Ius Iuventutis. Si pentru ca acest Cerc poarta Nu doar un nume, ci mai multe, cred ca este firesc sa-i amintesc pe cei care au depus eforturi colosale pentru realizarea acestui concurs si fara de care acest concurs nu s-ar fi putut desfasura; Atti, Leda, Adina, Daniel Vale, Dani Sturdza. Ceea ce-i caracterizeaza pe toti e ceva firesc ; BUNATATEA, calitate pe care marea majoritate o regaseste doar in pragul sarbatorilor de iarna. In schimb la ei, aceasta calitate te loveste zi de zi. Se poate sa nu ma credeti, dar va rog sa incercati. Daca aveti nevoie vreodata de ajutor solicitati-l fie de la Atti, de la Leda, Adina, Daniel, sau Dani si o sa vedeti ca din NOU AM AVUT DREPTATE (sigur Cercul striga acest lucru in cor). De aceea vreau sa le MULTUMESC mult pentru ajutorul acordat, si sunt sigur ca in spatele meu se ascund multumirile celorlalti prieteni ( Nicu, Felix) precum si multumirile tuturor participantilor la editia a VI-a a Concursului Fiat Justitia.

Ma inclin cu respect in fata celor care au facut posibila o asemenea manifestare si chiar daca suna obsesiv va rog sa-mi dati voie sa-i amintesc inca odata: Atti, Leda, Adina, Daniel, Dani, Nicu si Felix.

Cu salutari A. Boanta

Un comentariu:

  1. „Observatorii” sunt mai mult decat atat.... ei au fost pe rand: profesori, mentori si sper ca pot sa spun - prieteni. Unii prin echilibru, altii prin capacitatea de a ne determina sa visam, unii prin indicarea principiilor, iar altii prin faptul ca ne-au aratat ca acestea nu sunt absolute şi ca pot fi adaptate atunci cand cauza este una corecta ... ei au format minti, spirite si caractere.
    Oare cum ar fi fost daca nu ar fi fost?
    Dar ce mai conteaza? Ce bine ca a fost...

    RăspundețiȘtergere