30 septembrie 2008

Pregătire pentru magistratură

Stimaţi studenţi,
Cercul Ius Iuventutis organizează în această perioadă întâlniri de pregătire pentru examen în magistratură.
Această iniţiativă este o provocare şi pentru Cercul de drept Ius Iuventutis, însă cu ajutorul dvs. o vom scoate la capăt. Iniţiativa are la bază dorinţa de a ne îndeplini cu toţii datoria, astfel cum o datorie trebuie să se reflecte în finalitatea îndeplinirii ei: prin rezultate. Ca urmare, se deschide o nouă perspectivă pentru membrii Cercului Ius Iuventutis: necesitatea orientării studenţilor care îşi doresc să devină magistraţi.
Pentru atingerea obiectivelor va exista un program lunar de întâlniri, iar participanţii trebuie să fie studenţi din anii terminali ai Universităţii Petru Maior, ori absolvenţi ai acestei Universităţi. Excepţiile trebuie aprobate de preşedintele Cercului.
În fiecare lună va fi afişat un orar de pregătire, iar cu prilejul întâlnirilor vor fi date teste grilă, vor fi corectate şi explicate ulterior subiectele.
Detalii despre program pot fi obţinute cu prilejul primei întâlniri, deocamdată fiind sufiecient să cunoaşteeţi bibliografia şi tematica pentru luna octombrie.
Orarul lunii octombrie este următorul:
11 octombrie, orele 15,30 - 22,00 Drept civil
18 octombrie, 0rele 15,30 - 22,00 Drept procesuaal civil
25 octombrie, orele 15,30 - 22,00 Drept penal şi drept procesuaal penal
31 octombrie, orele 16,00 - 22,00 organizare judiciară

Tematica concretă pe disciplinele de mai sus o puteţi lua de pe internet, corespunzătoare examenului pentru magistratura ce se va desfăşura la data de 2 noiembrie 2008.
Locul de întâlnire va fi în curtea Universităţii Petru Maior, la sediul din str. Nicolae Iorga, cu 5 minute înainte de începerea programului anunţat.
Vă dorim succes şi încredere şi ... să ne ajute .... toţi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu